Epigenetische intake van 1u30

Tijdens de epigenetische intake werk ik met een heel uitgebreide vragenlijst om zo goed mogelijk in te zoomen op jouw klachten/vragen/doelen, het ontstaan hiervan en de in standhoudende factoren hiervan. Verder leg ik vrijblijvend uit hoe ik te werk ga in de daaropvolgende sessies, leg ik uit hoe alle mechanismes tot herstel werken in jouw specifiek geval en heb ik ook gehoor voor al jouw bijkomende vragen. Indien je nog vragen hebt na de sessies, mag je mij deze ook altijd via WhatsApp sturen. 

Op het einde van de intakesessie krijg je ook een uitgebreide wetenschappelijke genetische vragenlijst mee waarmee we kunnen nagaan of er sprake is van genetische variaties/SNP’s in de 7 mastergenen. Deze 7 mastergenen zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en deze ondersteunen ook alle andere genen, waardoor we niet al jouw SNP’s van al jouw genen hoeven in kaart te brengen.

Zowel de intake als de eventuele daaropvolgende sessies komen op €60

Epigenetische intake van 1u30​

Sessie resetdieet volgens genetisch profiel

Aan de hand van jouw genetisch profiel volgens de uitgebreide vragenlijst van eventuele SNP's in de 7 mastergenen hebben we al een eerste houvast om een uniek resetdieet samen te stellen die gedurende 10 dagen wordt ingepland. Dit dieet wordt bijkomend bijgestuurd met eventuele voedselintoleranties, voedselaversies en voedselovergevoeligheden die we er uit filteren. Bij heel veel cliënten geeft dit specifiek samengesteld basisresetdieet al een hele grote boost in de remissie van hun klachten.

Sessie epigenetische supplementen om eventuele SNP's in de 7 mastergenen te boosten

Man die aan het rennen is

In deze sessie werken we met de resultaten verkregen uit de vragenlijst met de peiling naar eventuele SNP’s/genetische variaties in de 7 mastergenen zijnde MTHFR, COMT, DAO, MAOA, GST/GPX, NOS 3 en PEMT. Ik ga hier dieper op in op mijn blogpagina. De ondersteuning van eventuele SNP’s in deze 7 mastergenen met methyldonoren, epigenetische supplementen en nootropics zorgt ervoor dat we de expressie van de genen kunnen beïnvloeden zonder de blauwdruk ervan te veranderen. (= epigenetica)

Sessie pijndeconditionering + correct leren heffen & tillen + aangepaste beweging

Deze sessie is speciaal bedoeld voor cliënten die last hebben van chronische pijn en/of CVS. In deze sessie leg ik uit hoe pijndeconditionering werkt, hoe je correct leert heffen & tillen en stellen we ook schema's op met aangepaste beweging in het kader van pijndeconditionering.

Sessie NLP + activeren nervus vagus + buikademhaling

Deze massage sessie staat in het teken van neurolinguïstisch programmeren. Dit zijn technieken die erop gericht zijn om negatieve vaste patronen te doorbreken. Eigen positieve ervaringen kunnen gebruikt worden om moeilijke situaties anders en beter aan te pakken. Zo kun je onder andere leren om zelfstandig je emoties beter te sturen. Kortom NLP technieken helpen bewust richting te geven aan je leven en helpen om ongewenste situaties op een nieuwe manier te bekijken.

Sommige technieken werken heel snel. Na enige training kunnen ze je leren binnen vijf seconden te ontspannen. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van visualisaties.

Ook focussen we ons op het activeren van de nervus vagus en op een goede buikademhaling, waarop ik dieper inga op de blogpagina. 

Zweedse massage aan huis Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Roeselare, Deerlijk, Gent

Individuele vervolgsessie volgens epigenetisch profiel (parasietenkuur, zware metalen detoxificatie, intermittent living concept, pijnappelklier activeren, nootropics, peptiden,...)

Deze vervolgsessie(s) worden ingezet volgens de individuele noden die je ervaart. Bij hardnekkige chronische klachten moeten we bijvoorbeeld denken aan een potentiële zware metalen toxificatie of een parasietenbelasting. In deze sessie leg ik jou uit hoe we deze belastingen kunnen tackelen. Indien er nog steeds restklachten zijn zetten we als laatste stap peptiden in.